ahoj,resili jste,prosim,jaky typ antigenu (vyrobce) si nechat udelat pred cestou do USA? Letime z Vidne pres Pariz do Miami, s Air France. Jsme 3xockovani. Mame certifikat z UZIS k antigenu, ale kdyz ho otevru v Tecce - nebo naskenuju qr kod pres CTecku ci Wallet, haze to cervene "Neplatny,atg test musi mit vyrobce uznavaneho v ramci EU.." Dva lidi maji dva ruzne, z dvou odber.mist, a oba ta stejna chyba    .

USA-typ antigenu

Založila ve fóru Trip reporty z letu

9 reakcí

ahoj,resili jste,prosim,jaky typ antigenu (vyrobce) si nechat udelat pred cestou do USA? Letime z Vidne pres Pariz do Miami, s Air France. Jsme 3xockovani. Mame certifikat z UZIS k antigenu, ale kdyz ho otevru v Tecce - nebo naskenuju qr kod pres CTecku ci Wallet, haze to cervene "Neplatny,atg test musi mit vyrobce uznavaneho v ramci EU.."

Dva lidi maji dva ruzne, z dvou odber.mist, a oba ta stejna chyba

 

0

....no potěš koště! Před sezonou to bude asi dobrý kolotoč. Navíc se budou šťourárny omezovat. To vypadá v těch zbylých na pěkné tlačenice.

Dnes byl v tévé dobrý hlod: že budou chtít uznávat samošťoury. Jenže vy to pro svoji cestu asi nestihnete. Možná na příští léto.

0 Citovat

Letel jsem mesic zpatky do USA s Austrianem z Vidne a antigen test zkontrolovala jen pohledem pani na gatu. Vysledek jsem mel vytisknuty.

0 Citovat

Nemám zkušenost s USA, ale obecně platí, že nejlepší je výsledek stáhnout a případně i vytisknout viz yetik, čímž odpadnou problémy s Tečkou atd.

1 Citovat

Papir bude určitě lepší, jenže co když se někdo obává že budou kódy skenovat na letišti z papíru a budou se šklebit červeně. To by asi bylo blbý ne? Tam asi žádná obsluha nebude zkoumat čím to. Možná budou znát jen dvě barvy - červenou a zelenou.

Fakt mi to připadá, že cestování bude o štéstí. Co jednomu projde, druhému nemusí. Je to hnus.

0 Citovat

Určitě nebudu spoléhat na Tečku a budu mít papír.

0 Citovat

Proč furt proboha Tečka...Stačí jakýkoliv antigenní test, ten vytisknout a pohoda. Nikdo nic skenovat nebude, třeba na testu z naší laborky ani není co, je to jenom papír s výsledkem, jménem a číslem pasu. Kontroly jsou už hodně benevolentní, ne že bych letěl bez testu, ale třeba SAS minulý týden nechtěli vidět nic, na můj dotaz řekli, že cestujícím věří.

0 Citovat

nejde o Tecku,tu nikde ukazovat nebudu, certifikaty o testech mame vytistene..Ale pokud nekdo naskenuje ten qr kod z toho papiru, ukazuje to to same, co v Tecce - invalid..Proto dotaz, jestli jste nekdo neresil typ antigenu,vyrobce, protoze ty co mame,ukazuji, ze vyrobce neni schvaleny ani v EU..

0 Citovat

[citace="hanula "]

 

...docela vás lituju. Si tady z toho děláte nervy a někdo s pozitivním antigenem si vezme do kapsy papír o podělání covidu a jede :-( Holt taková je momentálně asi situace. Někteří řeší, jiní neřeší protože tyhle s*ačky aktuálně nejsou důležité ale dokážou pokazit dovolenou. 

Holt si  na testovacím místě kromě covidového certifikátu vyžádáte certifikát o schválení testu. A je to.

0 Citovat

A nedali vám přímo na místě papír bez QR kódu? Pokud ne, jděte jinam, když myslíte, že to může být problém.

0
9 reakcí