Nově je možné se dostat do salónků v Dubaji za peníze - vstup je zpoplatněn za 100 $ pro business a 200 $ pro first. V případě, že letíte v business třídě a máte tak přístup do business verze, můžete se upgradnout za 100 $ do first. Pobyt je omezen 4 hodinami a otázkou zní - co za těch 200 $ člověk vlastně dostane?  .

Emirates Business & First Class Lounge

Založil ve fóru Trip reporty z letu

1 reakce

Nově je možné se dostat do salónků v Dubaji za peníze - vstup je zpoplatněn za 100 $ pro business a 200 $ pro first. V případě, že letíte v business třídě a máte tak přístup do business verze, můžete se upgradnout za 100 $ do first.

Pobyt je omezen 4 hodinami a otázkou zní - co za těch 200 $ člověk vlastně dostane? smiley Když to tak kalkuluji, musel bych dostat holiče, masáž, ala carte večeři a basu šampáňa abych byl ochoten za to zaplatit...

0

V salonku First class Emirates v DXB jsem byl 2x, je to opravdu jinej level než všechny lounge co znám díky Priority passu. Myslím, že zmíněná cena je stanovena tak, aby šlo o vyjímečnou záležitost, pokud by návštěva stála 27$ tak budou všechny ostatní salonky prázdné. Jídlo super ala carte, sprchy skvělý a čas tam hrozně rychle uteče.

0
1 reakce