Brazílie - itinerář leden 2027 15 dní
Libor_S napsal(a):Ostrov Boipeba jsem měl tehdy doporučený od cestovatelů, co tam zrovna byli, ale bohužel jsem neměl čas. Doprava s přestupy zabere dost času, takže to chce min. 2 noci viz info od AI. Navštívil jsem krásnou pláž s minimem lidí Imbassaí a cestou zpět i populární Praia do Forte.
Děkuji.
Ostrov Boipeba je přece jenom dál od Salvadoru.
Pláž Imbassaí je dostupnější ze Salvadoru:
Děkuji za tip.
cali napsal(a):Budu tam začátkem listopadu, podám raport...
Děkuji předem.
Já mám Brazílii v lednu 2027.
Pokud zacatkem unora 2027, pak se nabizi nejen navsteva sambodromu v Riu, ale take karnevalu v Olinde a v Recife. Tam byva nejvetsi blok Sveta (bloco "Galo da Madrugada"), jez cita az milion ucastniku.
Samozrejme i plaze v tomto state Pernambuco jsou vyhlasene.
Gigo15 napsal(a):Pláž Imbassaí je dostupnější ze Salvadoru:
Děkuji za tip.
Jel jsem tam busem a pak jsem šel 2 km přes vesnici Imbassaí pěšky (asi by šlo použít taxi) na jižní okraj, kde je ústí malá řeka do oceánu (závěr se dá projet na loďce mezi mangrovy). Vytváří u pláže jezírko s teplou vodou, kde se dá taky koupat. V období sucha (což leden je) teče voda z jezírka do oceánu pod pískem. Severně od vesnice je resort, tak je lepší jít na jih, kde bude minimum lidí.
Kedy začnete reálne plánovať? Ja sa stále nejak zdráham, no letenky držia už viac ako mesiac
Na německém fóru píší, že Iberia se vyjádřila v tom smyslu, že letenky uzná. Odkazují se na emailovou komunikace mezi Trip.com a Iberia.
Já už začínám plánovat. Ubytování přes Booking.com vždy s bezplatným stornem ubytování. Mám cestu do Brazílie v lednu 2027, to je hlavní sezóna, místní mají prázdniny a je to doba před karnevalem.
A dali ti možnosť to trochu pozmeniť? Ja dúfam, že nám posunú let a budem môcť zmeniť odlet z LIN na ARN.
Já mám FOR - MAD - BER a místo přestupu 1,5 hodiny mám 3,5. Takže to nemá vliv na přílet do Berlína. Změnu můžu jen odsouhlasit, ne změnit.