Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Já psal přímo na salonek v Bratislavě a nepřišla mi ani automatická odpověď.

0 Citovat

Zdá se mi, že český Mastercard už teď ani moc nekomunikuje (slovenský jsem nezkoumal); vypadá to, jako by už tam žádní Češi nebyli a řešilo se všechno přes překladač. Možná že to ještě od mého posledního kontaktu vylepšili a nekomunikují už vůbec. 😆

1 Citovat

Praha lounge na T2 neumožňuje vstup od 9.00 do 12.00 na LK kvůli velké obsazenosti

1 Citovat

Už to vidím na webu letiště - z MC Caproni Lounge je Pearl Lounge.

1 Citovat

@Jox

To znamená, že KB už nebude platit, jelikož mají uvedeno ve výhodě karty starý název?

0 Citovat

Raifka má už na webu nový název salónku.

pearl.jpg

0 Citovat

@Michal

Díky, tím je vyřešeno KB. Teď jen, aby na BTS nedělali problémy.

0 Citovat

Sultan Mahagon bin Bordo napsal(a):

@Jox

To znamená, že KB už nebude platit, jelikož mají uvedeno ve výhodě karty starý název?

V KB jsou permanentně zabrždění, nedovozoval bych z toho, že tam ta karta nepůjde použít.

0 Citovat

Jinak otevírací dobu zkrátili o půl hodiny ze začátku i od konce. Jestli si nechali tu mistryni KOPRu, tak bych to viděl neoficiálně tak na 7-20. 🤣

0 Citovat

pokus napsal(a):

Praha lounge na T2 neumožňuje vstup od 9.00 do 12.00 na LK kvůli velké obsazenosti

Nevíte, jestli pustí se mnou hosta, nebo pouští opravdu jen držitele MC karet výhradně bez hostů? 

0 Citovat

Přečti si pravidla vstupu publikovaná tvou bankou ke tvé kartě a buď si jistý, že v Praze na pravidlech trvají.

0 Citovat

dle fotek na FB pelikan.sk ze včerejší otvíračky salónku v BTS to vypadá lépe než starý. Snad i s nabídkou občerstvení.

0 Citovat

Nabídka občerstvení docela ušla už dřív, tedy pokud nebylo zrovna vyjezené.

0 Citovat

Byl jsem v BTS sice jen asi 3x, ale nabídka občerstvení i těsně po otevření (byl jsem tam min. jednou úplně první host - paní přišla asi 10 minut po oficiální otvíračce...) nebyla zrovna oslnivá a vyjezený být nemohl. Ledaže by tedy byl vyjezený ještě z předešlého dne. Zažil jsem i horší salonky než Caproni, ale moc jich nebylo. Možno to bratia Slováci teraz vylepšili.

0 Citovat

Jasně, jestli tam byla ta lenochodka, tak nemohla nachystat jídlo před otvíračkou, když přece přišla pozdě. 😆

Říkal jsem si, že stačilo rekonstruovat zaměstnance a mohli si ušetřit rekonstrukci salonku. 

3 Citovat

Asi se tam poletím podívat.

3 Citovat

čekáte tři druhy teplých jídel, když tam jsou jednotky letů denně, a do salonku tam chodí jen jox s tonicem? 

2 Citovat

Zalette si do Pearl lounge v AUH - ma spousty teplych jidel😁😁😁

2 Citovat

Ještě si to rozmyslím, zatím nemám tohle lounge v aplikaci a dostat se z Prahy do Bratislavy a zpět letadlem je dražší, než letět na Kanáry. 

0 Citovat

Brumák zase halucinuje. 😆 Jen dnes z BTS letí asi 20 letů, před kterými mohli cestující do salonku. Že nevědí, jestli mají/můžou mít kartu se vstupy, už je jejich problém.

1 Citovat

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat,zda někdo nemá zkušenost... mám RB kreditní i debetní gold Master Card, ČSOB premium, vše funguje na jedničku, ale abych neplýtvala svoje lounge keys ve Vídni pro kamaráda, tak si kamarád založil svůj aktivní účet u RB, debetní  gold Master card, ale teď koukáme v aplikaci, že neměl zdarma vstupy ve Vídni, ale odečetly se mu dva ze čtyř vstupů lounge key😬a nevíme proč... děkuji všem předem... šel hned za mnou, jen ukázal aplikaci lounge key, kde má nahranou kartu gold debit od RB...nebude problém, že měl ukázat fyzicky kartu ne tu aplikaci ?

0 Citovat

Neměl ukazovat LK aplikaci, měl předložit kartu.

5 Citovat

Přesně tak, jestli chtěl jít na kartu, měl jim dát kartu(musí být fyzicky, aby ji mohli projet terminálem). Když jim ukáže LK, tak automaticky použijí vstupy, které v něm jsou.

0 Citovat

[citace="Moni Ka"]

Neměl ukazovat LK aplikaci, měl předložit kartu.

Děkuji...Tak to jsem fakt blbá... nedošlo mi to...

0 Citovat

[citace="aldadol"]

Přesně tak, jestli chtěl jít na kartu, měl jim dát kartu(musí být fyzicky, aby ji mohli projet terminálem). Když jim ukáže LK, tak automaticky použijí vstupy, které v něm jsou.

[/citace

Děkuji...moje blbost 😔 tak příště...

0