Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Spadlo to do hromadnych zprav. Pul mega je dost, co tam s tim udelat….kam to smeruje?? Na hypoteky nebo chteji donutit investovat…ten sporak je spatny hodne🤦‍♀️.

0 Citovat

Premier klienti mají na spořáku horší úrok než běžní klienti. Chtějí je donutit investovat. 
No a taky si u mnoha podílových fondů berou 3% vstupní poplatek, což je úlet. 

0 Citovat

Řeknu to narovinu - ještě že máme tu Raifku :D 

1 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Hmm, plánoval jsem přepnout DIP na Spořu a našetřit tam těch čtvrt mega. Ale půl mega, to už se vyplatí investovat ve Fio a platit si vstupy z ušetřených poplatků za investice a listaci.

Hádám, že za převedení DIPu si určitě něco řeknou, tedy že nebude zdarma neomezený...? 

0 Citovat

Měl jsem na mysli nový DIP.

0 Citovat

Já ten mail nemám ani ve spamu ani v hromadných, zvláštní… Nicméně mám u nich i penzijko, takže podmínky plnit budu i nadále, pokud tedy tuto možnost v budoucnu nevyloučí;-)

0 Citovat

Platinum Lounge Budapest

Píšu do tohoto vlákna, jelikož lze na Lounge key, ale jsem tu na LH letenku.

Nechápu tak špatné hodnocení na Google.

K snídani fazole, anglická slanina, párky, vajíčka na 3 způsoby, vaflovač i s javorovým sirupem. Prémiové alko včetně sektu.

Za mě proti MC a Erste v Praze strop.

Dávám 7/10 (naprd výhled, otrávená obsluha, bez sprch)

img-5054.jpg
img-5049.jpg
img-5048.jpg
img-5058.jpg
img-5051.jpg
img-5059.jpg
img-5050.jpg
img-5057.jpg
img-5055.jpg
img-5047.jpg

1 Citovat

Od 1.2.2026 se mění podmínky Erste Premier:

Kombinované kritérium
Navýšení  měsíčního příjmu  ze 70 tisíc na  80 tisíc Kč.  K tomu je nutné splnit  bilanční podmínku , ve  výši 500 tisíc Kč , namísto předchozích 250 tisíc Kč.

Depozitní kritérium  (úspory a investice)
Navýšení z 2,5 milionu na  3 miliony Kč.

Bilanční kritérium  (úspory, investice a úvěrové produkty)
Navýšení ze 4 milionů na  5 milionů Kč.

1 Citovat

Z několika zdrojů mám informace, že v Praze na T1 by měl být v Mastercard lounge nově barman. 

Je tomu tak? A pokud ano, tak co tam vlastně míchá?

1 Citovat

Minule jsem tam byl a barman nikde, bud chodí občas na vybrané hodiny nebo dny ale jinak nikde nikdo :D

0 Citovat

Už aby zvýšili RB alespoň na 80 :)

3 Citovat

Tomnacestach napsal(a):

Minule jsem tam byl a barman nikde, bud chodí občas na vybrané hodiny nebo dny ale jinak nikde nikdo :D

když tam bude, tak proto, aby ušetřili. Lidi budou míň pít, když o to budou muset žebrat. A ještě se to podá jako "nová služba pro váš komfort".

11 Citovat

Tohle jsou v nákladech marginálie.

Tady jde spíše o to, že pokud tam bude barman, potřebuje také vybavený bar a nějaký seznam koktejlů, co umí, což tam teď rozhodně není. 

Gin s tonikem z postmixu si umí namíchat každý sám. 

2 Citovat

Ale k dokonalosti tomu chybí citrony a deštníčky :( 

Jinak souhlasím, že pokud by byl barman jedinej source of alkohol tak to bude spíš na škodu. Ale točený pivko nebo aperol by tam zavést mohli :D 

0 Citovat

Sue Ellen Ewing napsal(a):

Je tomu tak? A pokud ano, tak co tam vlastně míchá?

Myslel jsem, že tě bude mnohem více zajímat orientace barmana, než co míchá. ;)

0 Citovat

No aby to nebylo jako v Thajsku, kde ta nejkrásnější holka v baru je většinou tranďák... 

2 Citovat

Dneska rano za me prekvapiva inovace v Erste Premier lounge na T2, jeste k tem parkum pridat horcici a bude to jeste lepsi 😃

img-8643.jpg

2 Citovat

Napis jim primo, oni to vyladi…. At to stihnou do stredy, budeme tam v 5 rano😁.

1 Citovat

Kooonečně tepla snídaně. Ještě anglickou slaninu a bude to dokonalé ( ta je asi nejmenší problém a může tam ležet celý den)

1 Citovat

prosim vas, slsp gold kreditka, stale plati ze vo viedni 2 saloniky 1+1 vstup zdarma 3x do roka? Lebo nieco sa mi mari ze niekedy tam bola vie, prg a bts a teraz pozeram ze je tam vie a bud a tie podmienky su napisane tak nejak zvlastne, ze neviem z toho 100% urcit, ci +1 je zdarma alebo nie

0 Citovat

Mandre napsal(a):

Napis jim primo, oni to vyladi…. At to stihnou do stredy, budeme tam v 5 rano😁.

Včera v 5 ráno nic teplýho neměli.

0 Citovat

Ani obsluhu? 

6 Citovat

Přesně tuhle reakci od tebe jsem čekal. Ale třeba to někoho baví...

9 Citovat

Vsimli jste si, ze do Erste uz nepousti deti do 12 let zdarma?? Vcera jsem koukala, ze do 3 let. Ja uz tam tak rok nebyla, mozna ze uz to je dele, nevim….

0 Citovat

mxp napsal(a):

Přesně tuhle reakci od tebe jsem čekal. Ale třeba to někoho baví...

Tohle je docela známý vtip. Chlápek vejde před zavíračkou do restaurace a ptá se číšníka: "máte ještě něco teplýho?" Ten koukne na hodinky a říká: "bohužel, touhle dobou už jen kuchaře".

8