Marhaba provozuje 2 salónky na Terminálu 3 - jeden na konci u gateů A a druhý u B. Co se týče cateringu a vybavení, tak jsou téměř shodné. Líbila se mi velká nabídka cateringu, a to jak nealko pití, studeného či teplého občerstvení. K večeru se podávají hlavní teplá jídla, k ránu klasické snídaně (slanina, vajíčka, brambory). Nechybí vždy doprovod v podobě salátu či zákusků ke kávě. Co byla katastrofa je wifi. Neskutečně pomalá, že i obyčejné weby se načítaly věčnost, když už se tedy načetly. Ono wifi není vůbec slavné ani v samotných terminálech. Jinak salónky jsou vesměs plné, proto čekejte ruch a ne klid. Obsazenost je kompenzována absencí hlášení boardingů.  .

Dubaj T3 - Marhaba lounge

Založil ve fóru Trip reporty z letu

11 reakcí

Marhaba provozuje 2 salónky na Terminálu 3 - jeden na konci u gateů A a druhý u B. Co se týče cateringu a vybavení, tak jsou téměř shodné.

Líbila se mi velká nabídka cateringu, a to jak nealko pití, studeného či teplého občerstvení. K večeru se podávají hlavní teplá jídla, k ránu klasické snídaně (slanina, vajíčka, brambory). Nechybí vždy doprovod v podobě salátu či zákusků ke kávě.

Co byla katastrofa je wifi. Neskutečně pomalá, že i obyčejné weby se načítaly věčnost, když už se tedy načetly. Ono wifi není vůbec slavné ani v samotných terminálech.

Jinak salónky jsou vesměs plné, proto čekejte ruch a ne klid. Obsazenost je kompenzována absencí hlášení boardingů.


0

Aktuálně z pohledu wifi žádná změna. Navíc jsem byl striktně omezen pobytem 4 hodin smiley

0 Citovat

Ahoj, plánuji přiletet do Dubaje v 01.00 a po rozednění vyrazit do centra ( odlet v 15h ). Našla jsem tam kabinky Snooze na spaní, ale 20USD na hodinu mi přijde hodně. Je ještě nějaká levnější možnost? Kolik stojí vstup do lounge? Letím s Emirates.Díky.

0 Citovat

Ahoj,

mám celkem zkušenosti s přestupy v Dubaji zkoušel jsem snad všechny varianty. Asi to patří spíše celé do vlákna DBX

1)low-cost a bez benefitů - vezmeš slabší spacáček, najdeš si lehátko, právě poblíž lounge v patře bývá volno. Ráno vyrazíš nemá cenu podle mě být ve městě dříve než na 9.00 to znamená v cca 6-7 se hrnout ven.

2)pokud máš nějaký program dá se využít lounge za 0
Emirates - buď Emirates Silver nebo Business letenka (zaplatit vstup pokud vím nejde)
Marhaba - já mám třeba k Erste premier, dál je priority pass atd. najdeš asi v jiných vláknech. vstup je pak 0,- nebo dle ceny programu
Co se týká s spaní, tak ani tam to není nic moc. Jídlo a internet fajn, zažil jsem i plná lehátka v Marhaba
Dá zaplatit cca 750 Kč záleží na kurzu najdeš na stránkách. Navíc tě zřejmě za 4h vykopnou,takže stále to nepokryje celou dobu.

3)hotel od Emirates
Pokud letíš s EK zavolej a zjisti nárok na hotel, je tam více faktorů jedna z nich cena letenky, takže pokud je z ,,akce" asi z toho nic nebude můj případ do Austrálie, kam letím za 3 týdny. Určitě ale vyzkoušej. Nejrychlejší je volat +420 2390 16320, pokud budeš mít nárok rovnou ti udělají rezervaci nedá se čekat žádný luxus, ale spát se tam dá. Odvoz a snídaně i k economy v ceně.
já měl tuším toto: http://www.millenniumhotels.ae/copthornehoteldubai/

4)vlastní hotel
Z mého pohledu vůbec ne špatná a dokonce i levná varianta, pokud chceš do města. V rámci akcí na různých portálech se dá sehnat slušná cena 50-70USD. Máš jistý nerušený a kvalitní spánek, sprchu a leckdy snídani, ještě se dostaneš blíže do města. Ve dvou samozřejmě cenově také optimální.

pokud odlétáš v 15:00 chce to být na letišti ve 13:00 nebude to v tom městě na dlouho. Ale stihnou se určitě několik věcí nechá. Už proto je fajn se na to lépe vyspat.

0 Citovat

Mam zkusenost s Marhaba lounge a Emirates First class lounge. Ten druhy je o dve třídy lepsi, velké prostory, několik baru, restaurace ala carte, sushi point, čisté sprchy. Jediná nevýhoda je, ze se tam da těžko dostat, clovek musi letět ve správne třídě, nebo mit vysoký status u Emirates. Marhaba vypada jako chudý příbuzný, je tam docela frmol, ale akceptují Priority Pass, na par hodin je to ok.

Přiložil bych fotky, ale hlásí mi to, ze jsou moc velké.

0 Citovat

Nevíte na kolik přijde vstup hosta? Mám PriorityPass a podle něj by měl být guest fee 24 EUR. Ale z Marhaby mi napsali, ze vstup je 140 AED, což odpovídá nějakým 34 EUR. Možná jsme se ale úplně nepochopili, tak se radši ptám tady.

A je nějaký limit kolik hostů si tam člověk vůbec může vzít?

0 Citovat

Pokud máš PP, tak cenu vstupu neurčuje lounge, ale platí se ta co je uvedena u PP. Doporučuji se vyhnout Marhaba a zajít si rovnou do Business International Lounge. V případe Diners Club využít First International Lounge. V obou je mnohem lepší výběr, větší klid a sprchy v ceně.

0 Citovat

Tam se ale jen s PP nedostanu, ne?

EDIT: Dostanu, uz jsem to nasel. Je ten rozdil ale takovy? Je to na druhe strane letiste. Stoji to za to?

0 Citovat

Pokaždé chodím tam, protože je mnohem lepší a můžu si tam dát sprchu. Je to cca 10 minut chůze a člověk si aspoň projde letiště. A vždy tam bylo méně lidí a lepší výběr všeho.

0 Citovat

Jsem, teď v Dubaji. Můžete mi prosím poradit, který salonek zvolit na priority pass? Mám deset hodin na přestup. Původní plán byl podívat se do města, ale mám nějakou rýmu a do toho mě bolí Šiška, tak bych si spíš někde sedl a odpočinul. 

0 Citovat

My byli v Cadiz Tapas Lounge , výtahem vedle Gate B 26. 

Málo lidí,  občerstvení skvělé, masážní křesla, gaučíky, kde se dá i zdřímnout a přinesou Vám deky. 

Vstup na Priority Pass a bylo tam i málo lidí.  Doporučujeme.

0 Citovat

Neznáte někoho, kdo by nás provedl po Dubaji v češtině v rozmezí od 12.2.-16.2.2023? Děkuji.

0
11 reakcí