Regiojet

Záruka odletu k přípojům Regiojetu na evropská letiště

4 komentáře
2018-06-01T11:20:33+02:00

Největší tuzemský dopravce Regiojet přináší od 1.6. 2018 novinku pro všechny cestovatele, kteří míří na svou dovolenou z mezinárodních letišť v okolí a jako svůj přískok využijí právě autobusů či vlaků zmíněného dopravce. Za pouhých 100 Kč získáte garanci odletu, která v případě nestihnutí vašeho letu pokryje náklady na propadlou letenku či její přebookování.

Jednoduše. Nestihnete–li váš odlet z důvodu zpoždění autobusu během cesty, Regiojet vám letenku v plné výši proplatí, případně uhradí veškeré náklady na její změnu.

Pro jaké letiště lze Záruku odletu využít?

Dodržte minimální čas na přestup mezi příjezdem autobusu na letiště a plánovaným odletem letu:

  • u letů v rámci Schongenského prostoru (po Evropské Unii) 2,5 hodiny
  • u ostatních a dálkových letů 3,5 hodiny

Garanci odletu si můžete přikoupit i zpětně, maximálně však nejpozději 24 hodin před odjezdem, v rámci správy vaší jízdenky na stránkách Regiojetu, kde si zároveň jízdenky společně s touto službou také zakoupíte.

Závěr

Regiojet svou garancí odletu vychází vstříc těm, kteří si rádi připlatí různé „pojistky“ k tomu, aby vše klaplo jak má. Služba se jistě vyplatí u dálkových či dražších letů, kde by případné náklady za propadlé letenky byly enormně vysoké.

Na druhou stranu dopravce tímto stvrzuje dochvilnost svých spojů, jinak by garanci samozřejmě nespouštěl. Pokud tedy necestujete vyloženě v době dopravních špiček, ale třeba na nočních linkách, garance nemusí být nezbytnou položkou vaší jízdenky.

Službu bychom určitě přikoupili k dálkovým letům a času na přestup pod 4,5 hodiny.

Avatar uživatele
naposledy aktualizováno 01. 06. 2018

4 komentáře

Žádná otázka není hloupá ani špatná. Pokud známe odpověď, rádi se o ni podělíme.