Hezký den, zrovna těšíme neoprávněně použití našich karet v KB. Jelikož i hodně cestujeme byla nám poraženo, a bychom si udělali Revolut kartu. Je vhodná pro cestování? Jaký účet k ní zvolit? Stačí ten zdarma? Popřípadě na co si dát při zakládání a používání pozor? Moc děkuji 🍀   .

Revolut

Založila ve fóru Co se nevešlo

55 reakcí

Jan Vidim napsal(a):

Partners dá podle kurzu karetní asociace, lepší už nejde

Porovnával jsem si to asi před měsícem a kurz asociace byl lepší než Revolut, ale mohl se to v mezičase změnit. Doporučuju si to zkusit přímo na VND, dejte si tam poplatek banky na nulu a uvidíte, co vyjde lépe, podle mě Partners. https://www.visa.co.uk/support/c...lator.html

0 Citovat

když jsem byl v Bahrajnu, vycházel o pár halířů lépe Revolut (teda mimo víkend). Visa kurz žádná hitparáda, a mění se jen jednou denně, tj. tam mají větší spread na pokrytí výkyvů.

0 Citovat

Už jenom různé kurzy po-pa a o víkendech řika o tom, že revolut je hovadina.

0 Citovat

co je na tom hovadina? ciste z technickeho pohledu je to logicke, ze o vikendu je kurz s mirnou prirazkou - forex je zavreny, a to co si ty “vymenis” o vikendu, revolut realne  smeni az v pondeli, po otevreni forexu, v kurzu, ktery o tom vikendu, kdy menis ty, jeste nezna.

3 Citovat

případně u placených tarifů (premium a výš) víkendové příplatky nejsou

0 Citovat

romancient napsal(a):

Už jenom různé kurzy po-pa a o víkendech řika o tom, že revolut je hovadina.

Však to je přesně ten důvod, proč je Visa kurz horší v týdnu. Čím delší dobu ten kurz držíš, tím větší spread tam dáš, aby to pokrylo výkyvy, a nemusels to platit ze svého (bankovního).

1
55 reakcí