Možná to bude pro někoho zajímavé, Flixbus prodává jízdenky po Itálii pro cesty od 18.8 do 16.9. za 1 EURO. Možná pro někoho tip  .

Flixbus

Založil ve fóru Autobusová doprava

Viděl jsem to jen za 9 Kč.

0 Citovat

Hej, vy to mate na vsetkych trasach za 9 Kc. Dalsi dovod preco nenakupovat v eurach.

2 Citovat

Tak tedy Flixbus se opet rozjel na Slevomatu. Nabizi 10% slevovy kupon za 9 Kc. (pozdeji dalsich 9 Kc za ten jejich novy servisni poplatek)

Na Sphere Card jsou k mani az 4 slevove kupony (-10%) mesicne.

A jeste pripojim nedavnou flixi zkusenost z trasy Rio de Janeiro (Hotel da Gloria) - Duque de Caxias - Sao Jose dos Campos za 149 Kc. Skvela cena za vzdalenost 350 km, ovsem uz za zdlouhavych 7 hodin (pres 1,5 hodinu zpozdeni nabrane behem cesty). Na autobusaku v Sao Jose/C jsem slysel o dalsim flixim dalkovem spoji zpozdenem 2 hodiny. Presny tam asi moc nebude ...

0 Citovat

Zrovna bych potřeboval zahraniční jízdenku, docela drahou, slevomat má jen jízdy přes ČR a unicredit/airbank měly kupony jen na jízdy do února. Nevíte o něčem aktivním, aspoň 10% na duben?

0 Citovat

Vypadá to teď mrtvý. ČSOB, T-Mobile, Kaufland taky nic. MojeO2 se mi kvůli tomu zas instalovat nechce:-)

Jedině asi ta 20% sleva pro nový 

0 Citovat

Na Moje O2 tam nic neni na Flixbus , jen sleva na skipas.

0 Citovat

M3B28NXLXNV  

0 Citovat

ahojte, už se vám stalo, že se strhly peníze, ale jízdenku jste neobdrželi? Na webu flixbusu píšou, že mám čekat. Ale moc jim nevěřím:)

0 Citovat

Nestalo. Posledně mě ale naštvali, když přijel autobus Tourbusu se sedadly model sardinka, které nejdou vysouvat do boku, a navíc s rozbitými páčkami na sklopení. Doufám, že s nimi zas dlouho nebudu muset jet.

0