Madeira (bez auta) s kachničkou Jarynem 🐥💛

Jak jsme se vydali poznávat krásy únorové Madeiry v 5 dnech i se zastávkou v Lisabonu (Budget 10 000 CZK)

Cestopis z roku 2022 napsal Jaryn

Zážitky pro tebe sepsal Jaryn
Cestopis byl naposledy aktualizován 2022-03-17T20:40:20+01:00

Jaryn procestoval 35 zemí světa světa, nejvíce Evropu a Asii. Na Cestujlevne.com se přidal před 1 rokem a napsal pro tebe 13 úžasných cestopisů.

3 komentáře

Avatar uživatele Alena Svobodová
Alena Svobodová
před rokem

Vzhledem k tomu, že jsem sváteční řidič a skoro nikdy se mi nedaří jez na dovolenou s někým, kdo je schopný nebo ochotný řídit, tak za tuhle Madeiru praktické typy na autobusy/zastávky moc děkuju. Měla jsem ji v merku už před covidem, ale trochu mě odrazovalo právě to, že Madeira není bez auta úplně snadná. Při předběžném průzkumu jsem se taky dozvěděla, že bez auta je nejlepší zůstal rovnou v centru Funchalu, co nejblíž lanovce :) V Lisabonu jsem byla a i když by se tam ráda znova podívala na pár hodin, takže netrpělivě vyhlížím nějakou akci na přímé lince z Prahy s Eurowings.

Jaryn
před rokem

Neváhejte a vyražte, jakmile to bude možné 😉 Budete nadšení jako my.. a s těmi autobusy se to vždycky nějak zmákne 🐥💛

Avatar uživatele
jarolein
před 2 měs

Cestování s mým jmenovcem Jarinem je 👍😅. Dnes jsem přiletěl na Madeiru a hodně toho pojedu dle tvého cestopisu.

moc díky, Jarda