Ahoj, dnes (21.3.2017) jsme rozeběhli nový web. Mimo akčních letenek a fóra přinášíme:průvodce destinacemiprůvodce letištiprůvodce aerolinkamiPozději pak pár dalších nápadů, viz administrace ;)Uvítám vaše podněty i  nápady na vylepšení. Pojďme prostě diskutovat nad novým webem. Dost jsme toho díky vám na beta verzi odladili, najdeme další věci i na ostré verzi? .

Nové Cestujlevne.com – vaše připomínky k diskuzi :)

Založil ve fóru Cestujlevne.com

Dobré ráno.

Bude už na mobilní verzi možnost náhledu na svůj vlastní profil?

Buď hledám špatně, nebo to mobilní verze neumí. Dost často hledám vlastní cestopisy a přes náhled mého profilu by to šlo snadněji.

děkuji

PS.: Davide, nebyl si někdy v posledním měsíci na letu do Rigy s AirBaltic? 

0 Citovat

Prosím, šlo by na mobilu před nahlášením příspěvku dát ještě potvrzovací okno? Už několikrát jsem omylem nahlásila nevinné 😐 Pardon. Scroluju většinou u pravé hrany. Taky se mi to stalo na konci stránky - místo posunu na další stranu. Díky.

6 Citovat

Take se primlouvam, omylem se mi to stalo cca 10x, z toho 5x jednomu cloveku😳

1 Citovat

Jak říká prorusácký soudruh papež... Nešlo by po osmi nebo kolika letech najít odvahu hodit ručník do ringu a vrátit se k původnímu fóru? Tohle se prostě nepovedlo.

7 Citovat

Ahoj,

niektoré cestopisy nie je možné komentovať. Napríklad nedávny Vysoké Tatry od Pavel 38.

0 Citovat

To vypadá, že si pisatel cestopisů může nastavit zákaz komentářů. Nedivil bych se, kdyby takovou možnost Pavel_38 využil po dřívější kritice jeho podivného stylu psaní cestopisů.

0 Citovat

Keby len podivný štýl. Ale je tam plno nezmyslov.

3 Citovat

Máte to ve víc průvodcích, tak to napíšu sem. Síť norských trafik, která je rozlezlá i po Litvě a Lotyšsku a cestující zajímá hlavně kvůli nákupu jízdenek, se nejmenuje Narvessen, ale Narvesen.

0 Citovat

Chybička se vloudila. Nelze citovat poslední příspěvek ve vláknu, což je ok, ale ani nelze citovat poslední příspěvek na (libovolné) stránce fóra. Např. teď jsem na str. 72, ale poslední příspěvek uvedený na str. 71 nelze citovat.

2