Ahoj, budu psát článek na téma kreditky a lounge vstupy. Máte/využíváte někdo? Tipy, rady, podněty k tématu by se hodily  .

VIP salónky díky kreditkám

Založil ve fóru Trip reporty z letu

Když to vezmu v rámci "obyč" salonku (bez nějakých first a busines) tak  v blízkých letištích je top.. a bez odčítání vstupů.. ten výběr jídla je o něco lepší než ve sky.. třeba jen dezertů 6 druhů..všechny výborné...2 polévky, pár hlavních jídel, asi 4 saláty...

0 Citovat

Zajdu tam za pár týdnů a uvidím. Výběr šesti  chutných  dezertů je jistě fajn, ale já bych přivítal raději nějaký dobrý rum :-)

0 Citovat

Tak jen pro zajímavost-dneska letiště catania, lounge extra špatně hodnocení...a jen jsem nakoukl..ale panelakovy byt je x-krát větší... pár  sendvičů ve vitrine..pití bylo skoro nula..z alkoholu jsem si všiml jen jedné láhve prosecco..tady by jsi byl šťastný za rum Božkov...:)

0 Citovat

Někdy je i takový kutloch lepší než nic ;-). Božkov jedině do čaje.

0 Citovat

Tady je fakt lepší nic... to jsem ještě neviděl! 

0 Citovat

Pořád super. Salonek v čínském Dali nabízel čaj, vodu, instantní kafe 3v1, instantní nudle a nějaké sušenky. Nic víc! Proti tomu i to co popisuješ je naprosty luxus.

0 Citovat

Jeste jeden tip*, když založíte účet u Equabank, kde je vedení účtu zadarmo, ale s jejich zlatou kartou za 99 korun, nezáleží na zůstatku, postačí když budete platit jen poplatek tak mate zdarma vstup do letistniho salónku v Praze, Bratislavě a Vídni ☺️

0 Citovat

Byl jsem včera v Krakově. Salonek velká bída. Ráno 2 druhy salámu, jeden druh sýra, paštika, jogurt, müsli, 2 druhy koláčů. Jablka a hrušky. Alkohol 2 druhy vína, pár piv, Ballantinka, gin, vodka, cognac. Kdybych to měl platit, tak si raději navštívíme normální restauraci a za 60,- € tam ještě můžu pohostit dalši 4 lidí. 

0 Citovat

viky666667 napsal(a):

Jeste jeden typ, když založíte účet u Equabank, kde je vedení účtu zadarmo, ale s jejich zlatou kartou za 99 korun, nezáleží na zůstatku, postačí když budete platit jen poplatek tak mate zdarma vstup do letistniho salónku v Praze, Bratislavě a Vídni ☺️

*tip

1 Citovat

Prosím, nevíte zda aktuálně ve Vídni, trvá uvedená akce https://www.viennaairport.com/cz...te/lounges ? Nevidím nebo jsem přehlédla, od kdy do kdy Opening offer platí ? Případně bývají občas někde / Praha, Bratislava, Vídeň / akce na vstupy / nedisponuji platební kartou, která by mi vstup zdarma umožnila / .. díky za info

0 Citovat

Pokud není k dispozici karta a nechceš uhradit vstup penězi, zkus třeba použít nasbírané ČSA míle do salónků v PRG. Bohužel jsem o jiném vstupu zdarma zatím neslyšel. 🤷

1 Citovat

Díky Jakube, na míle se podívám. Zdarma to určitě být nemusí, šlo mi případně o slevu, něco jako je např. ta uvedená opening akce z odkazu, každý euro dolů dobrý :-)

Za týden budu na letišti ve Vídni čumět skoro 7 hodin před odletem, tak mě napadlo salonek vyzkoušet, hledám tedy možnosti :-)

0 Citovat

Za týden ta opening akce ještě určitě bude. Já skromně doufám, že bude i v polovině června. Protože do salonku potřebuju dostat pár hostů, kteří si "odmítají" vyřídit Mastercard World a zatím Priority Pass ani Dragon Pass Vienna Lounge neakceptuje. 

0 Citovat

Ahoj, staci sa preukazat digitalnou kreditnou kartou pri vstupe do salonika? Alebo pozaduju fyzicku kartu? Dakujem

0 Citovat

Tak si už môžem odpovedať 😀 -potrebuju kartu fyzicky.

0 Citovat

Ahoj, je možné se ve Vídni po příletu dostat od baggage claim zpět k salonku a nebo tam jsou jednosměrné dveře jak v Praze? Případně počká mě tam někde kufr tak hodinu, než se vrátím ze salonku? 

1 Citovat

Jde to úplně v pohodě, alespoň tedy u schengen letů. Osobně vyzkoušeno. Ale kufr jsme neměli…

0 Citovat

No právě, po příletu se tam dostat dá, ale baggage claim je jinde. Když nad tím přemýšlím, tak logický je že to zpět ke gatum nejde. To bych si mohl odbavit kufr nožů, vyzvednout je a v klidu s nima nastoupit na další let. No nic, tak si pak ten kufr vyzvednu v nějaký budce tam. 

1 Citovat

Pak poreferuj, jak jsi dopadl. Já bych měl trochu obavu, aby ten osamocený kufr někdo nevzal. Ale na to bývá na letišti moc kamer.

0 Citovat

Jde to. Nebo šlo to. V lednu. A udělali jsme to i na půlhodinku v Praze, kufry nebyly na páse, ale už vedle.

0 Citovat

Leoš Literák napsal(a):

Pak poreferuj, jak jsi dopadl. Já bych měl trochu obavu, aby ten osamocený kufr někdo nevzal. Ale na to bývá na letišti moc kamer.

Nebo aby někdo nezavolal pyrotechniky :-D

0 Citovat

Důležité informace týkající se společnosti Diners Club CS s.r.o

V souladu se strategickým rozhodnutím jediného společníka ukončit činnost na českém a slovenském trhu stáhne brzy společnost Diners Club CS s.r.o. z oběhu všechny vydané platební karty.

Doposud vydané karty budou fungovat až do vypršení platnosti uzavřených smluv, přičemž v tomto období zůstanou zachovány všechny funkce platebních karet Diners Club i přidaná hodnota v oblasti námi nabízených benefitů, cestovního pojištění a věrnostního programu.

Další akceptace karet se značkami Diners Club International, Discover® a PULSE® na českém a slovenském trhu bude i nadále pokračovat a rozvíjet se, a to přímo ve spolupráci s platebními institucemi s globální sítí Discover®.

Podrobné informace o procesu ukončování činnosti budou poskytnuty v rámci individuální komunikace s jednotlivými zúčastněnými stranami.

Vážení klienti,

děkujeme za Vaši věrnost a podporu během uplynulých let. Dovolujeme si Vás informovat, že v důsledku strategického rozhodnutí jediného společníka společnosti Diners Club CS, s.r.o. o ukončení poskytování platebních služeb v České republice a na Slovenku, končí platnost smluv o vydávání karet Diners Club a samotných kreditních karet Diners Club dnem vypršení výpovědní lhůty.

Proto v současnosti již nepřijímáme nové žádosti o vydání Karet Diners Club a ani neschvalujeme navýšení limitů ke Kartám Diners Club.

Níže naleznete často kladené otázky a odpovědi na otázky týkající se Vašich karet a smluv.

BUDOUCNOST DINERS CLUB NA SLOVENSKU A V ČESKÉ REPUBLICE

Proč Diners Club CS ukončuje Smlouvy ke Kartám?

Sledujeme rozhodnutí vlastníka společnosti Diners Club CS ukončit poskytování platebních služeb v České republice a na Slovensku. Našim Držitelům se omlouváme za vzniklé nepříjemnosti.

Znamená ukončení platnosti karet vydaných společností Diners Club CS, že Karty Diners Club International již nebudou na Slovensku a v České republice akceptovány?

Diners Club CS ve spolupráci s partnery zajistí, že všechny aktivní Karty Diners Club International, včetně karet vydaných na trzích mimo Slovensko a Českou republiku, budou na obou trzích i nadále akceptovány až do konce září 2022. Discover® Global Network - globální platební značka sestávající ze značek Diners Club International, Discover® a PULSE® - ve spolupráci s vybranými platebními institucemi vynakládá maximální úsilí k zajištění nepřerušené akceptace a jejího dalšího rozvoje na obou trzích i po tomto datu, a to na POS terminálech, bankomatech a v prostředí internetu.

0 Citovat

Včera jsem navštívil salonek luxx lounge ve Frankfurtu s mastercard world elite. Bez problému vstup pro 2 osoby. Nabídka nápojů dobrá alko i nealko s jídlem to bylo horší, ale i tak jsme tam strávili fajn 3 hodiny 

0 Citovat

mirta napsal(a):

Mám neobmedzený PP + 1 hosť (od TB). 

Můžu se zeptat co je to TB? Díky. 

0 Citovat

Tatra banka, nejspíše

0